Uitvaartkist oud hout veldbloemen margrietjes

Uitvaartkist-oud-hout-veldbloemen-margrietjes-Beerenberg
Uitvaartkist-oud-hout-veldbloemen-margrietjes-Beerenberg
Beschrijving:

Deze uitvaartkist met veldbloemen en oud hout heeft een vintage uitstraling en een lieflijk karakter door de gekleurde bloemen langs de zijkanten. Door de hoge deksel is dit model juist bijzonder geschikt voor een opbaring.

Een Beerenberg uitvaartkist is met zorg en aandacht gemaakt van eersteklas populieren hechthout. Deze zachte houtsoort zorgt voor een vriendelijk aaibaar karakter en is licht van gewicht.

Persoonlijk ontwerp:

Heeft u bepaalde wensen voor aanpassingen in het ontwerp zodat het een persoonlijke uitvaartkist wordt. Dan is dat uiteraard geen enkel probleem. Wij Ontwerpen gratis en vrijblijvend voor u. Dit doen wij zodat u kunt zien hoe belangrijk een persoonlijk ontwerp kan zijn voor de rouwverwerking. Uit ervaring weten wij dat de nabestaanden het als zeer bijzonder ervaren om een unieke Beerenberg uitvaartkist te beleven.

Full colour afbeelding:

We gebruiken een milieuvriendelijk pigment dat wij direct printen op het hout van de uitvaartkist. Door UV licht droogt het pigment vrijwel direct.

Binnenkleding kleuren:

De binnenkleding van onze persoonlijke uitvaartkisten zijn van een hoogwaardig prachtige katoen of een 100% linnen. U kunt hierbij kiezen uit 12 verschillende kleuren binnenkleding per stof soort. Het hoogwaardige katoen is bij de prijs inbegrepen. Omdat wij iedere kist uniek maken voor ieder mens heeft u de keuze uit deze mogelijkheden.

Linnen is 50,- incl. btw meerprijs

persoonlijke uitvaartkist binnenkleding kleuren
uitvaartkist doodskist binnenkleding kleuren linnen