Uitvaartkist bijzonder, ornament, geel, goud persoonlijke doodskist, grafkist afbeelding, Beerenberg

Bijzonderheden:

Een mooi alternatief voor een uitvaartkist is een draagbaar, deze is in combinatie met een wade. Over het algemeen wordt een draagbaar met wade als persoonlijker en natuurlijk ervaren. Het wordt afgelopen jaren steeds meer zichtbaar en zo zijn er dan ook verschillende modellen verkrijgbaar.

Deze Beerenberg draagbaar is gemaakt van eersteklas populieren hechthout. De zachte houtsoort zorgt voor een vriendelijk toegankelijk karakter. Het is zowel licht van kleur als van gewicht.

– iedere Dierbaar wordt uniek handgemaakt.
– ontwerpen inbegrepen
– eersteklas populieren hechthouten kist
– duurzame print direct op het hout
– keuze uit 12 kleuren katoenen/linnen binnenkleding

€550,-

incl.btw

bezorgen 95,- incl. btw (indien gewenst binnen 24 uur)
Dit geldt ook voor unieke ontwerpen

 

Ontwerpen:

We kunnen veel van deze kist ook aanpassen aan alle wensen, foto of tekst toevoegen. Wellicht hobby, of vakantie foto’s. Portret foto op de voorkant van de Beerenberg kist. Een mooie gedachte die iemand wil delen “We zien je snel weer” , of een bijzondere beleving. Alles mag.

Zoekt u inspiratie dan kunnen we u de website van Adobe aanraden, al is het maar voor inspiratie, daar kunt u op alle zoekwoorden de mooiste foto’s en tekeningen tegen komen.

Wij geloven erin dat het belangrijk is dat alles naar wens is, en dat service daarbij hoort, vandaar dat wij kosteloos en vrijblijvend voor u ontwerpen. Mocht u kiezen voor een compleet andere kist dan is dat geen enkel probleem. Ook als u kiest voor een kist voor een andere leverancier dan rekenen wij geen kosten. 

Mocht u bij leven een ontwerp willen dan is deze ook kosteloos, want wij waarderen het dat mensen bij leven bewust met hun uitvaart organiseren bezig zijn. U mag ten alle tijde op gesprek komen om door te spreken, als u liever via de mail ideeën kunt aangeven met wellicht afbeeldingen en of teksten ter ondersteuning dan is dit ook praktisch voor ons.

Binnenkleding:

Wij bieden u de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende kleuren binnenkleding.

persoonlijke uitvaartkist binnenkleding kleuren

100% stevig katoen (bij de prijs inbegrepen)

uitvaartkist doodskist binnenkleding kleuren linnen

100% linnen (50,- meerprijs)

Wade Wikkel wade Opbaarplank, Draagbaar, baar, populier, katoenen wade, linnen lijkwade, uitvaart bijzonder, Beerenberg

Bezorging:

Een Beerenberg draagbaar wordt altijd voor ieder mens uniek gebouwd, wij werken met een beperkte voorraad. Iedere draagbaar kan sowieso binnen 24 uur bezorgd worden indien gewenst. Wij rekenen geen extra weekend en/of feestdagen tarief. In overleg is alles mogelijk. 

[gravityform id=”1″ title=”true” description=”true” ajax=”true”]