Kimono wade

   • katoen en/of linnen

   • 1 of twee laags

   • persoonlijk ontwerp mogelijk

   • excl. opbaarplank

   • binnen 24 uur bezorgen

 

Wilt u meer informatie mail ons gerust: info@beerenberg.nl

100% bijzonder mooi katoen 

linnen-naturel wade

100% linnen naturel  

Beschrijving:

 

Een wade is meestal in combinatie met een draagbaar, waar de geliefde in een wade op ligt. Een uitvaart met een draagbaar en een wade hoeft niet anders te zijn dan met een Beerenberg kist. Mensen ervaren een dierbare juist vaker dichterbij, omdat een gesloten omhulsel ontbreekt. Een draagbaar en een wade zijn ook mogelijk voor (natuur)begraven.

We kunnen veel van een wade ook aanpassen aan verschillende wensen, foto of tekst toevoegen op de wikkelwade. Wellicht hobby, of vakantie foto’s. Bijzondere  foto op de bovenzijde van de wade. Een mooie gedachte die iemand wil delen of een bijzondere beleving. Alles is mogelijk.

Afmeting:

Maat in cm: lengte 280 | breedte 280 

Ontwerpen:

Wij geloven erin dat het belangrijk is dat alles naar wens is, en dat service daarbij hoort, vandaar dat wij kosteloos en vrijblijvend voor u ontwerpen. Mocht u kiezen voor een compleet andere wade dan is dat geen enkel probleem. 

Mocht u bij leven een ontwerp willen dan is deze ook kosteloos, want wij waarderen het dat mensen bij leven bewust met hun uitvaart organiseren bezig zijn. U mag ten alle tijde op gesprek komen om door te spreken, als u liever via de mail ideeën kunt aangeven met wellicht afbeeldingen en of teksten ter ondersteuning dan is dit ook praktisch voor ons. U mag ook geheel zelf een eigen ontwerp maken.

Bezorging:

Een Beerenberg wade wordt altijd voor ieder mens uniek handgemaakt. Iedere bijzondere wade kan binnen 24 uur bezorgd worden indien gewenst zonder extra kosten. Wij rekenen geen extra weekend en/of feestdagen tarief. In overleg is alles mogelijk.