Rozen decoratief

995.00

Incl. Btw

   • handgemaakt

   • populier

   • print op hout

   • binnenkleding kleuren

   • kosteloos ontwerpen

   • snel leverbaar

 

Beerenberg kisten zijn voor iedereen toegankelijk en u mag altijd met ons contact opnemen voor een bestelling.

We zullen u met alle liefde helpen en zorgen dat we er voor u kunnen zijn.

Wilt u graag dat de uitvaartbegeleiding u hierin ontzorgt, dat mag altijd. Kijkt u gerust op onze kaart met welke fijne uitvaart begeleidingen wij samenwerken.

Mocht u graag willen weten wat er allemaal mogelijk is bij een uitvaart dan adviseren we u graag naar de website van RememberMe. Hier kunt u van allerlei zeer bijzondere informatie omtrent vinden. Een echte aanrader!

Vrijblijvend een persoonlijk ontwerp? Mail ons: info@beerenberg.nl

Bekleding:

Wij bieden u de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende kleuren binnenkleding.

100% stevig katoen (bij de prijs inbegrepen)

Beschrijving:

 

Deze Beerenberg uitvaartkist is gemaakt van eersteklas massief populier. De zachte houtsoort zorgt voor een vriendelijk toegankelijk karakter. Het is zowel licht van kleur als van gewicht. Massief populier is door de snelle groei van de boom duurzaam.

We kunnen veel van deze kist ook aanpassen aan alle wensen, foto of tekst toevoegen. Wellicht hobby, of vakantie foto’s. Bijzondere  foto op de voorkant van de Beerenberg kist. Een mooie gedachte die iemand wil delen of een bijzondere beleving. Alles is mogelijk.

Afmeting:

Standaard

Binnenmaat in cm: lengte 198 | breedte hoofdzijde 61 | breedte voetzijde 47
Buitenmaat in cm: lengte 200 | breedte hoofdzijde 64 | breedte voetzijde 50

Ontwerpen:

Wij geloven erin dat het belangrijk is dat alles naar wens is, en dat service daarbij hoort, vandaar dat wij kosteloos en vrijblijvend voor u ontwerpen. Mocht u kiezen voor een compleet andere kist dan is dat geen enkel probleem. Ook als u kiest voor een kist voor een andere leverancier dan rekenen wij geen kosten. Ook hebben wij voor u een gebruikersvriendelijke manier om zelf bestaande ontwerpen aan te vullen met tekst en/of foto’s. 

Mocht u bij leven een ontwerp willen dan is deze ook kosteloos, want wij waarderen het dat mensen bij leven bewust met hun uitvaart organiseren bezig zijn. U mag ten alle tijde op gesprek komen om door te spreken, als u liever via de mail ideeën kunt aangeven met wellicht afbeeldingen en of teksten ter ondersteuning dan is dit ook praktisch voor ons. U mag ook geheel zelf een eigen ontwerp maken.

Bezorging:

Een Beerenberg persoonlijke uitvaartkist wordt altijd voor ieder mens uniek handgemaakt. Iedere maatwerk uitvaartkist kunnen we binnen 8 uur maken indien gewenst zonder extra kosten. Wij rekenen geen extra weekend en/of feestdagen tarief. In overleg is van alles mogelijk.