Goltzius Maria aankondiging der engelen

   • inclusief thuis montage

   • handgemaakt

   • populier hechthout

   • print op hout

   • binnenkleding kleuren

   • vrijblijvend ontwerpen

   • binnen 24 uur leverbaar

   • inclusief bezorgen

 

995.00

Beschikbaar via nabestelling

U mag uiteraard ook via de mail of telefoon aangeven wat we voor u kunnen doen, of via uw uitvaartbegeleiding.

[gravityform id=”7″ title=”true” description=”true” ajax=”true”]

Beschrijving:

 

Deze handgemaakte persoonlijke kist kan als kunst in je huis zijn tijdens je leven. Het duurzame en bijzondere karakter van deze kunst aan de muur maakt het zeer speciaal en uniek.

In een huis kan een mooi kunstwerk aan de muur de ruimte gevoel en sfeer geven. Beerenberg biedt dat ene betaalbare kunstwerk dat jouw huis compleet maakt.

 

Deze Beerenberg uitvaartkist is gemaakt van eersteklas populieren hechthout. De zachte houtsoort zorgt voor een vriendelijk toegankelijk karakter. Het is zowel licht van kleur als van gewicht. Massief populier is door de snelle groei van de boom duurzaam.

Geniet van jouw kunst die in hoge resolutie op de losse delen van een persoonlijke kist van populierenhout is geprint. Deze hoge resolutie en kleurechtheid wordt verkregen door het gebruiken van de nieuwste printtechnieken en het gebruik van goede inkt. Zo worden de afdrukken op het hout door middel van een UV-print gemaakt. Hierdoor hoef je niet bang te zijn voor verkleuring door (zon)licht.  Waardoor wij jou een product van hoge kwaliteit kunnen garanderen.

 

We kunnen veel van deze kist ook aanpassen aan alle wensen, foto of tekst toevoegen. Wellicht hobby, of vakantie foto’s. Bijzondere  foto op de voorkant van de Beerenberg kist. Een mooie gedachte die iemand wil delen of een bijzondere beleving. Alles is mogelijk.

Bekleding:

Uw persoonlijke levenskist kunnen wij voorzien van binnenkleding, van een zachte en sterke katoen. Wij bieden u de mogelijkheid om te kiezen uit 8 verschillende kleuren van onze prachtige katoen. De bekleding bevestigen wij aan de achterkant op de delen van uw kunstwerk. U kunt bijvoorbeeld de deken een andere kleur doen dan het kussen of deze zijkanten.

 

Omdat we alles uniek voor u maken kunnen we ook de stof van de binnenkleding met een afbeelding naar wens maken, of wilt u graag een speciaal patroon, ook dat is mogelijk.

100% stevig katoen (bij de prijs inbegrepen)

Afmeting:

We hebben een standaard maat die gangbaar is, omdat we alles uniek voor u maken kunnen we ook de kist compleet naar wens op maat maken. Dus of het groter, kleiner, smaller of breder moet dan maken wij dat met alle aandacht en liefde voor u.

Standaard

Binnenmaat in cm: lengte 197 | breedte hoofdzijde 61 | breedte voetzijde 47
Buitenmaat in cm: lengte 200 | breedte hoofdzijde 64 | breedte voetzijde 50

Ontwerpen:

Wij geloven erin dat het belangrijk is dat alles naar wens is, en dat service daarbij hoort, vandaar dat wij kosteloos en vrijblijvend voor u ontwerpen. Een persoonlijke levenskist mag over nagedacht worden en is een creatief proces waarbij graag uw inspiratie zijn.

 

Wij hebben als kunstenaars jaren ervaring in het bedenken van beelden en persoonlijk gebonden wensen omtrent schilderijen, beelden en persoonlijke kisten. Daarnaast houden we er van om samen met u tot iets unieks te komen en waar u een leven van kunt genieten.

Of het nou zelfgemaakte schilderijen, kindertekeningen, of eigenzinnige beelden zijn: kunst is een smaakmaker in huis. Hoe mooi is het om tijdens uw leven in uw eigen huis een kunstwerk te hebben dat speciaal voor u is.

 

We hebben voor u alvast wat inspiratie voorbeelden gemaakt in onze winkel, schroom u niet om ons te contacten voor een ontwerp voor uw eigen levenskist. U kunt telefonisch of via de mail met ons contact opnemen, en van daaruit gaan wij voor u vrijblijvend aan de slag met een eerste serie ontwerpen enz.

Bezorging:

Een Beerenberg persoonlijke levenskist wordt altijd voor ieder mens uniek handgemaakt. Dit hoeft niet over 1 dag ijs te gaan. Als de persoonlijke Beerenberg klaar is dan komen wij deze bij u thuis monteren op de muur of muren in huis waar u dat wilt , u mag dit uiteraard ook zelf doen. bezorging door onszelf is inbegrepen.

 

De levenskist is DIY, mochten uw dierbaren dit willen dan kunnen ze op vrij eenvoudige wijze de kist in elkaar zetten, mocht u willen dat wij dit doen dan komen wij dit graag voor u doen.